Obavijest građanima – organizacija dentalne zdravstvene zaštite na području OBŽ

Prema nalogu Kriznog stožera Ministarstva zdravstva privremeno su organizirane ordinacije dentalne zdravstvene zaštite pri svim domovima zdravlja na području Osječko-baranjske županije.

Ordinacije će započeti s radom od 30. ožujka 2020. godine u dvije smjene, a zbrinjavati će samo hitna i neodgodiva stanja, i to na sljedećim lokacijama:

  1. Dom zdravlja Osijek na adresi: Osijek, Park kralja Petra Krešimira IV 6
  2. Dom zdravlja Beli Manastir na adresi: Beli Manastir, Školska 5
  3. Dom zdravlja Đakovo na adresi: Đakovo, Petra Preradovića 2
  4. Dom zdravlja Našice na adresi: Našice, Bana Jelačića 10
  5. Dom zdravlja Donji Miholjac na adresi: Donji Miholjac, Ante Starčevića 24
  6. Dom zdravlja Valpovo na adresi: Valpovo, Ulica kralja Petra Krešimira IV 4

Kako u radu navedenih ordinacija sudjeluju svi doktori dentalne medicine na području Osječko-baranjske županije, redovan rad u njihovim ordinacijama se privremeno obustavlja kao mjera sprječavanja širenja bolesti COVID-19, no i dalje su svojim pacijentima telefonski dostupni prema dosadašnjem rasporedu radnog vremena.

Napominjemo kako je i dalje na snazi Raspored posebnog dežurstva u djelatnosti dentalne zdravstvene zaštite na punktu Doma zdravlja Osijek, Park kralja Petra Krešimira IV 6. Posebno dežurstvo dostupno je subotom od 15.00 do 20.00 sati, te nedjeljom, praznikom i blagdanom od 8.00 do 20.00 sati.

Skrećemo pozornost kako pacijenti, radi dolaska u navedene ordinacije domova zdravlja, trebaju pribaviti propusnice radi napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka od strane izabranog liječnika obiteljske (opće) medicine temeljem Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.